Even voorstellen: bestuurslid Peter Ernst

In juli 2016 ben ik toegetreden tot het bestuur van PSB wonen. Ik kende de organisatie al vele jaren vanuit mijn werkzaamheden. Graag stel ik mij in deze nieuwsbrief aan u voor. Mijn naam is Peter Ernst, ik ben 54 jaar oud, geboren en getogen in de Stellingwerven en ik woon in Munnekeburen. Ik heb van oudsher een agrarische achtergrond en nog steeds heb ik, ook vanuit mijn werk, veel interesse in deze sector. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik gestart met een makelaars- en rentmeesters kantoor. Eerst als onderdeel van de Bercoop Groep en later, samen met mijn compagnon, als zelfstandig bedrijf. Als rentmeester is beheren en het in stand houden van allerlei soorten onroerend goed een vanzelfsprekendheid. Hierin zit ook gelijk de overeenkomst met PSB wonen, want ook PSB wonen zet zich in voor het beheer en het in stand houden van sociale woningbouw. Wat mij met name aanspreekt is de kleine compacte organisatie met een no nonsens cultuur en een zeer praktische inslag met korte lijnen. Ook het feit dat PSB wonen zich, in tegenstelling tot de meeste grotere organisaties, inzet voor het behoud van sociale woningbouw in de kleinere dorpen is voor mij zeer belangrijk. Ik hoop dat ik, mede vanuit mijn professie, een bijdrage kan leveren aan het voortbestaan van deze organisatie.