Aanbod

Op dit moment zijn de volgende woningen te huur. 

Oentsjerk, Hofwegen 127

Te huur: Zeer energiezuinige en luxe appartementen.

De ruime appartementen van ruim 90 m2 , woonkamer met keuken van 30 m2 twee royale slaapkamers van 12,3 en 9,1 m2. Als extra heeft de woningeen afsluitbare en verwarmde serre van ruim 9 m2. Alle vertrekken zijn per rolstoel bereikbaar.

In het gebouw bevindt zich een centrale lift voor gemakkelijk bereikbaarheid op de verdiepingen. De lift is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de woning hoort een garage en op het terrein zijn 16 parkeerplaatsen, Met de auto bereikt u via de Hofwegen de garages en het parkeerterrein. Te voet is er een ingang aan de Douweleane.

Alle appartementen beschikken over een intercominstallatie met een spreek en -luisterverbinding. Alle appartementen worden verwarmd door vloerverwarming in combinatie met een eigen warmtepomp ( aardwarmte ). Hiermee kan zomers ook gekoeld worden. Omdat er voor deze verwarming geen aardgas nodig is hebben de woningen geen gasaansluiting. U betaalt dus alleen vastrecht voor de elektriciteit. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en hebben een energielabel van A. Sinds april 2017 zijn de appartementen door middel van zonnepanelen voor elektriciteit energie neutraal.

De omgeving van Oentsjerk is erg bosrijk en er zijn veel fiets – en wandelmogelijkheden. De stad Leeuwarden ligt op 15 km afstand. Het openbaar vervoer naar de stad is prima.

Appartementencomplex Reinstein is genoemd  naar een oude naam van het bekende nabijgelegen Stania State .

De huurprijs van een appartement is: € 681,99 excl. servicekosten en garage. De mogelijkheid van huurtoeslag is daarbij aanwezig.

Deze woning is beschikbaar heden.